13 februari 2023

Het is inmiddels half februari, maar helaas hebben zo'n 20 leden hun bijdrage voor het 2x te verschijnen magazine 1x reeds verschenen) van 2023 nog niet betaald. Ook voor het weekend van 1 en 2 april moeten mensen nog betalen. Dit kan nog t/m 28 februari. Alvast dank voor de medewerking... 

 

 

30 januari 2023

Bohemian weekend gaat door op 1 en 2 april 2023

 

 

 

Met veel plezier kan ik laten weten dat het bohemian weekend op 1&2 april 2023 definitief door gaat. 

Wil nog wel graag onder de aandacht brengen dat de uiterste betaaldag 28 februari is.... 

 

13 november 2022

Bohemian Magazine # 29

Het nieuwe Bohemian Magazine is bij de drukkerij. De verwachting is dat het begin december bij alle "leden" in de bus ligt.

 

 

 

 

 

 

07 november 2022

Bohemian Weekend komt er weer aan

Na de vervelende tijd van Corona en het niet meer door kunnen gaan met onze jaarlijkse festiviteiten bij Hotel Millings Centrum(hier hebben wij 10 jaar lang mogen genieten) hebben we goed nieuws. Een nieuwe (oude) locatie is gevonden waar wij als vanouds weer ons jaarfeest houden, en wel Hotel-Conferentieoord Bovendonk, een voormalig Seminarie daterend uit de 16e eeuw. Daarbij vieren wij ons 15 jarig bestaan als L&H tent, dus WEES ERBIJ!! Bovendonk heeft een groot parkeerterrein ter beschikking voor de gasten en het parkeren is GRATIS. Inschrijven is vanaf nu mogelijk. een inschrijfformulier krijg je bij het eerstvolgende Bohemian Magazine , begin december of je kunt het hieronder downloaden... Opsturen per mail naar lindnerpiet@gmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenlijst

 

 

 

 

1 juni 2022

Bohemian Magazine # 28

Het allernieuwste Bohemian Magazine is vandaag  1 juni 2022 naar alle leden verzonden. Nederlandse leden zullen het magazine , normaal gesproken, deze week in de bus krijgen. Leden uit Duitsland , Belgie en Engeland hoogstwaarschijnlijk volgende week. Veel lees/kijkplezier!!!

 

 

 

 

23 mei 2022

Collectie te koop/ Collection For Sale

Mijn voltallige collectie van Laurel & Hardy is te koop. Veertig jaar verzamelen bracht dit bijeen. Posters , handtekeningen, stills, lobbycards, zakhorloges, speelgoed, sigarettenkaarten, persoonlijke eigendommen van Stan Laurel, filmscripts, te veel om op te noemen... Serieus geinteresseerd , schrijf een mail naar lindnerpiet@gmail.com

 

All of my Laurel & Hardy collection is for sale. Fourty years of collecting has brought all of this together. Posters, autographs, stills, pocketwatches, toys, cigarettecards, personal belongings of Stan Laurel,, filmscripts and much more... seriously interested wright to  lindnerpiet@gmail.com 

 

 

 

 

 

20 December 2021

 

 

 

 

16 november 2021

Het nieuwe Bohemian Magazine komt eraan!!

Het nieuwe magazine, met wederom onthullende verhalen plus oude en nieuwe nieuwtjes, komt eraan. Het is momenteel bij de Drukkerij en gaat bezorgd worden aan het begin van December 2021 voor Nederlandse leden. Leden uit o.a. Duitsland , Engeland , Belgie krijgen het magazine waarschijnlijk medio december... Veel Leesplezier gewenst!

 

 

 

04 augustus 2021

Bohemian weekend 2-3 oktober update

Voor het weekend van 2-3 oktober 2021 in Millingen aan de Rijn is nog 1 x een 1 persoonkamer te boeken!

Uiteraard gaan we dit weekend de lieve Sons gedenken die ons sinds de laatste bijeenkomst en binnen korte tijd zijn ontvallen, Agaath Beukelaar, Bram Reijnhoudt en Jan van Thiel.

Ik kan niet uitdrukken hoeveel zij door mij en alle Sons gemist worden!

 

 

 

17 juni 2021

Bohemian weekend in Millingen a/d Rijn op 2-3 oktober 2021

Eindelijk is het dan zover ( met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) het twee keer uitgestelde Bohemian weekend in Millingen a/d rijn gaat door!

Inschrijven is nog mogelijk t/m 25 september dit jaar.

 

 

Lijst deelnemers per 4 augustus 2021

Harry Hoppe

Christel Hoppe

René Riva

Arend Rooseboom

Laurens Kruis

Arjen Rooseboom

Bram Reijnhoudt (postuum)

Marleen Reijnhoudt

Jan van Thiel  (postuum)

Piet Lindner

Piet Bommer

Rolf Grishaaver

Arn Koppens

Ria Mortier

Rita Ilbrink

Anton Mulder

Johan van Geyt

Marc DeConinck

Map Boon

Franz Stienen

Franz Verheule

Agaath Beukelaar (postuum)

Jaap Beukelaar

Anton Huyps

Johan Vermeulen

Wolfgang Gúnther

Vera Gúnther

 

 

 

 

 

08 juni 2021

Bram Reijnhoudt overleden

Zondag 6 juni jl is Bram, na een ziekbed van enige maanden, in bijzijn van zijn dochter Marleen en zoon Berend en familie vredig ingeslapen. Bram was onder meer oprichter van de allereerste Laurel & Hardy fanclub, momenteel de Perfect Day Tent geheten. Zijn kennis en expertise op het gebied van Laurel & Hardy was groot. Als journalist en schrijver heeft hij voor velen erg veel betekent! Zijn geest zal nog lang in ons voortleven en hij blijft mijn held en voorbeeld. Ik, Piet, zal hem nooit vergeten!  

 

  

 

 

        

03 juni 2021

BOHEMIAN MAGAZINE # 26

Het 2e nummer van 2021 het Bohemian Magazine is terug van de drukker en wordt volgende week aan alle geabonneerden toegezonden.

 

 

 

 

07 januari 2021

 

Het nieuwe (Jubileum) nummer # 25 van het Bohemian Magazine is in december 2020 bij alle abonnees bezorgd. Helaas hebben zo'n 40 abonnees de bijdrage voor 2021 nog niet betaald. Maak aub de penningmeester van onze club in dit hopelijk betere jaar dan 2020 blij met uw overschrijving. Kleine moeite, voor ons GROOT gemak!  Alvast bedankt!!!

 

 

 

24 december 2020

 

 

23 december 2020

 

Bijdrage Bohemian Girl Tent voor 2021

Graag ontvangen we van de mensen die hun bijdrage voor 2021 nog niet hebben voldaan dit aub te doen.

Alvast hartelijk dank.

Reminder: Voor Nederlandbedraagt de bijdrage 18,50 euro, inclusief verzendkosten.

                 Voor het Buitenland is dat 23,- euro, ook inclusief verzendkosten.

IBAN: NL58INGB0005842935

BIC: INGBNL2A

3 december 2020

 

Bohemian Magazine # 25

Het spiksplinternieuwe Bohemian Magazine , jubileum uitgave, is verstuurd naar alle 'leden".

 

Bohemian Magazine # 24

Het nieuwe Bohemian Magazine Juni 2020 is terug van de drukkerij. Het wordt deze week nog gestuurd naar alle leden. Veel leesplezier!!!

 

 

 

 

 

20 maart 2020

Weekend Millingen 18-19 april uitgesteld

Naar aanleiding van Corona virus is het niet langer verantwoord af te wachten met de beslissing om het weekend wel of niet doorgang te laten vinden. Daarom is besloten het weekend , voorlopig, niet door te laten gaan i.v.m te hoge gezondheidsrisico's! We gaan daarom het weekend uitstellen tot het begin van oktober 2020.. mede doordat er nogal wat mensen zouden komen vanuit het buitenland! De juiste data krijgt u zsm hier te lezen...

Uiteraard heeft u hierdoor recht op een refund maar het zou logistiek fijn zijn als u besluit om het geld te laten staan op onze rekening (waarop overigens 0,0% rente verkregen wordt). Mocht u om wat voor reden ook nu uw geld teruggestort willen hebben (u moet dan wel, indien gewenst, opnieuw inschrijven voor oktober 2020) dan kunt u mij dat laten weten middels een mailtje naar lindnerpiet@gmail.com 

 

 

Programma Bohemian weekend met optreden van DJ Gingerale op 18 april 2020

 

 

 

15 februari 2020

Nog één 1persoonkamers te vergeven op 18-19 april BGT weekend!

18 januari 20120

Update mbt het Bohemian weekend ...

Het is nu zeker, als speciale gast zal bij het BGT weekend de kleindochter van de wereldberoemde(ontdekker van Stan Laurel) Fred Karno aanwezig zijn!

Lidmaatschap BGT

Er zijn nog steeds mensen die vergeten zijn hun lidmaatschapsgeld voor 2020 te betalen.. Graag vóór 31 januari AUB..

 

 

 

17 januari 2020

Bohemian weekend op 18-19 april 2020 in Millingen aan de Rijn

Na 6 jaar lang het immer gezellige BGTweekend gehouden te hebben in de oktobermaand zijn we terug naar waar we begonnen, april! Wederom hebben we moeite gedaan een mooi programma in elkaar te zetten. Dat is wat ons betreft meer dan gelukt! U heeft dit weekend geen portemonnee nodig, of het moet zijn bij het zaterdag Diner, tijdens dit 3 gangen Diner krijgt u het welkomstdrankje gratis, daarna zijn de drankjes voor eigen rekening. Verder zijn voor het gehele weekend bij alle evenementen de maaltijden en drank INCLUSIEF, zoals aangegeven op het inschrijfformulier. Naast het Diner op zaterdag sluiten we het weekend op zondag af met een heerlijk Diner in Nijmegen. Verder is het goed te melden dat bij het bezoek aan de VR-Studio in Nijmegen iedereen kan meedoen, ongeacht de leeftijd! Men heeft daar, "een groep van bejaarden tussen de 83 en 94 jaar mogen ontvangen", zo werd ons verteld. Inschrijven kan vanaf nu, uiterste datum van inschrijving is 31 maart 2020 en het restant na de aanbetaling van 50 euro vóór 15 maart 2020

 

 

 

 

 

Deelnemers (per 22 januari 2020)

Map Boon

Franz Stienen

Franz Verheule

Rita Ilbrink

Anton Mulder

Rolf Grishaaver

Arn Koppens

Ria Mortier

Laurens Kruis

Arend Rooseboom

Arjen Rooseboom

Louise Karno (special Guest)

Piet Lindner

Jan van Thiel

Marleen Reijnhoudt

Kerry Queri

Bruno Queri

René Riva

Piet Bommer

Rolf Grishaaver

Antony Mitchell-Waite

Joanne Mitchell-Waite

Joshua Mitchell-Waite

Johan van Geyt

 

 

 

17 december 2019

Bohemian Magazine # 23

Het nieuwste nummer van het Bohemian Magazine # 23 is verzonden aan alle leden! Afhankelijk van de post zou iedereen deze week nog het magazine moeten ontvangen!

Voor de boekjes gestuurd naar o.a. Engeland, Duitsland en Belgie kan het wat langer duren! Foreign mail could take a little longer!

Veel lees/kijkplezier.

 

 

 

 

 

15 november 2019

Pyjama's Stan Laurel en Oliver Hardy in bezit van Instituut

De beroemde pyjama's die Stan Laurel en Oliver Hardy hebben gedragen in de film "The Big Noise" (1944) zijn van eigenaar verwisseld!

De twee pronkstukken zijn overgenomen door het 'Geoffrey Donaldson Instituut' uit naam van Egbert Barten, directeur van het GDI, en toegevoegd aan de rijke verzameling van het instituut gehuisvest in Noord-Scharwoude. De pyjama's blijven dus in Nederlandse handen en zullen binnen afzienbare tijd te bewonderen zijn in het GDI...

 

 

 

 

 

 

 

 

29 oktober 2019

 

 

 

 

 

23 oktober 2019

Bohemian Weekend 12 - 13 oktober voor het 10e jaar in Millingen a/d Rijn

Mede dankzij de enthousiaste groep mensen voelt dit weekend steeds meer aan als een soort familie reunie. Met zoveel lieve en spontane mensen kan het ook niet anders dan dat het weer een geweldig weekend was.... Heerlijk gelachen, gegeten, drankje, hapje, quiz, tombola enz... Ik heb er van GENOTEN!!! Jullie ook allemaal hoop ik. Tot volgend jaar! Een volgend jaar met het weekend mogelijk al in april 2020. Info hierover volgt zo spoedig mogelijk ....

 

 

 

 

01 augustus 2019

 

Openlucht voorstellingen L&H in Tilburg

Op de vrijdagen 2,9, 16 en 23 augustus 2019 kunt u GRATIS naar filmvoorstellingen in het Cinecitta theater in Tilburg.

Hier geeft pianist Matteo Myderwyk live pianobegeleiding bij films van het grootste komische duo ooit, Laurel en Hardy.

De voorstellingen beginnen allen om 20.30 uur in de tuin van het theater... 

Het adres van het Cinecitta theater is... Willem11 Straat 29, 5038 BA in Tilburg

Komt ALLEN!!!!!

Matteo Myderwyk

 

 

 

01 augustus 2019

Magazine #22

Inmiddels bij alle leden in de bus , het nieuwste Bohemian Magazine !

 

 

 

17 april 2019

 

Millingen 2019 op 12 en 13 oktober !

De datum voor het immer gezellige weekend in Millingen aan de Rijn is bekend. Op 12 en 13 oktober organiseren wij wederom een geweldig weekend in het pittoreske Millingen.

Het excacte programma is nog niet bekend maar voor de Zondag hebben we een fantastische verrassing in petto...

Inschrijfformulier en programma volgen z.s.m.

 

 

 

 

 

 

 Inschrijfformulier 12-13 oktober 2019

 

 

Lijst Deelnemers (per 29 april 2019)

Jan van Thiel

Map Boon

Sjaak Bolder

Franz Verheule

Rita Ilbrink

Johan van Geyt

Anton Mulder

Laurens Kruis

Arend Rooseboom

Arjen Rooseboom

Piet Bommer

Bram Reijnhoudt

Marleen Reijnhoudt

Rolf Grishaaver

Anton Huyps

Piet Lindner

Jaap Beukelaar

Agaath Beukelaar

Franz Stienen

Marc DeConinck

Fred Mikelj

Arn Koppens

Ria Mortier

René Riva

Johan Vermeulen

Robert Radevan

Tom Schermer

Ben Lips

Sacha Lips

Adriaan VanBiesbrouck

Maria VanBiesbrouck

Harry Hoppe

Christel Hoppe

 

 

 

 

11 december 2018

Bohemian Magazine #21

Het Bohemian magazine #21 januari 2019 is ingepakt en valt een dezer dagen bij u op de mat of in de bus...

 

 

 

 

10 december 2018

Bijeenkomst Millingen 6-7 oktober 2018

Groepsfoto deelnemers weekend in Millingen...

 

 

 

 

29 augustus 2018

Millingen update en uitbreiding programma 6 oktober 2018

Vanwege ons 10 jarig bestaan hebben wij ons programma uitgebreid met een heel erg leuk optreden van ......... 

Aanvang van de feestavond is nu 20.00 uur i.p.v. 20.30 ! Petit fours, koffie/thee aanvang 19.30 uur en last but not least aanvang van het diner is nu om 17.30 uur (zie ook programma hieronder)...

 

 

 

 

28 maart 2018

Nieuw redactieadres Bohemian Magazine

Met ingang van 13 april a.s. is er een nieuw redactieadres: Piet Lindner, Hof van de Paltz 87, 4625EP in Bergen op Zoom. Dit is ook het nieuwe woonadres!

 

Begin juni verschijnt alweer het 20e Bohemian Magazine. Met gepaste trots kan ik u verklappen dat er naast prachtige en interessante artikelen wederom veel nieuw en oud nieuws te ontdekken valt in dit nummer!

 

 

 

 

18 december 2017

Inschrijven en Kamers Millingen 6+7 oktober 2018

In de veronderstelling dat er nog mensen zijn die weten dat ze willen komen, graag opgeven zodat ik het aantal personen dat meegaat naar Moviepark Germany kan opgeven! Dank alvast!!!

 

De 1 persoonkamers zijn allen vol! Nog wel 1 tweepersoonskamer vrij. 

Als alle kamers vergeven zijn kunt u nog steeds voor het weekend boeken. Om de hoek van het hotel is een bed & breakfast waar je dan de nacht doorbrengt. Ik hoor dan wel zo spoedig mogelijk of je hier gebruik van wilt maken. Je doet dan gewoon het volledige programma mee, alleen de nacht slaap je in de B&B.

 

 

 

24 november 2017

Update Millingen 2018

Momenteel is er nog 1 eenpersoonkamer vrij voor het BGT weekend in Millingen van 6+7 oktober 2018 in Millingen a/d Rijn.

 

Lijst van Deelnemers (peildatum 16-04-2018)

 

Arend Rooseboom          

Laurens Kruis               

Arjen Rooseboom           

Sjoerd Rooseboom          

Lars Lindner                                         

Jan van Thiel              

Sjaak Bolder

Ben Lips

Sascha Lips

Piet Bommer

Rolf Grishaaver

Map Boon

Franz Stienen

Franz Verheule

Jaap Beukelaar

Agaath Beukelaar

Anton Huyps

Piet Lindner

Wolfgang Günther

Vera Günther

GMA Mikelj

Steve Brooks

Marc DeConinck

Johan van Geyt

Petra Kiers

Arn Koppens

Ria Mortier

René Riva

Rita Ilbrink

Anton Mulder

Adriaan Vanbiesbrouck

Maria Vanbiesbrouck

Johan Vermeulen

John den Heijer

Emyl Mijnhout

Joep Siepman

 

 

 

 

19 november 2017

Jubileum uitgave Bohemian Magazine #19

Morgen gaan de bestanden naar de drukker. drukken duurt ca, 1 week. de magazines zullen de eerste week van december bij alle leden op de mat liggen.

Alvast heel veel lees/kijkplezier gewenst!!!

 

 

 

 

 

 

 

11 november 2017

Bohemian Girl Tent bestaat 10 jaar!!

In het weekend van 6+7 oktober 2018 viert de BGT haar 10 jarig bestaan. We hebben een uitgebreid programma samengesteld dat u hieronder kunt bewonderen. Ook een inschrijfformulier is hier te vinden. Alle leden van onze club hebben al een inschrijfformulier ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

23 oktober 2017

 

Geweldig nieuw boek verschenen over de vader en familie van Stan Laurel

"Arthur Jefferson, Man of the Theatre and Father of Stan Laurel"

Sinds 19 oktober, de launchdatum van dit boek, is dit boek m.i. een musthave voor iedereen die maar enigszins geinterresserd is in L&H, in dit geval dus Stan Laurel.

Het boek is te bestellen bij de auteur (DANNY LAWRENCE) zelf, en zal op een later tijdstip verkocht gaan worden op Amazon.com 

Bestellen is eenvoudig door een mail te sturen naar Danny met het verzoek het boek te willen kopen en eventueel te laten signeren. Het boek telt 320 pagina's met 87 foto's in het formaat 24 x 17 cm. De kosten inclusief verzenden naar Nederland zijn 27 euro. themakingofstanlaurel@virginmedia.com is het emailadres van Danny.

Onderstaand vertaalde artikel komt ook te staan in de eerstvolgende 'jubileum' uitgave van het Bohemian Magazine. AUB niet kopieeren!!! DO NOT COPY!!! (C) 

 

 

 

 

 

 

11 oktober 2017

Laurel & Hardy weekend in Millingen a/d Rijn wederom een succes!

De Bohemian Girl Tent vierde afgelopen weekend voor het negende achtereenvolgende jaar haar traditionele jaarfeest in Millingen a/d Rijn.

Het was weer zeer gelaagd te noemen en alle gasten kregen dan ook een leuk varierend weekend voorgeschoteld! Volgend jaar het 10 jarig bestaan van de club. Wordt heel speciaal!

 

4 september 2017

 

Bohemian Girl Tent in de Krant

In het Brabants Nieuwsblad 'De Stem' van 22 augustus j.l. stond bijgaand artikel m.b.t. Laurel & Hardy.

Hierin een intervieuw met 2 van onze leden Sasha en Ben Lips......

 

 

 

 

16 juni 2017

 

Verjaardag Stan Laurel

Vandaag 127 jaar geleden werd de grootste komiek aller tijden geboren, Stanley Jefferson, later omgedoopt tot Stan Laurel!

 

 

 

 

11 juni 2017

Bohemian weekend van 7 - 8 oktober 2017 UITVERKOCHT !

Er is géén kamer meer vrij in hotel Millings centrum! Wel bestaat er nog de mogelijkheid deel te nemen aan het weekend maar dan door te slapen bij een B&B, nabij het hotel. Mocht je dit willen dan even contact opnemen met lindnerpiet@gmail.com en je krijgt de adressen door van de B&B's.

 

 

 

 

 

 

 

8 juni 2017

Bohemian Magazine gepost!

Nummer 18 van het Bohemian Magazine is naar alle leden onderweg, vandaag gepost.... Veel lees/kijkplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 mei 2017

Bohemian Magazine # 18 komt eraan ....

Gisteren is de drukproef goedgekeurd en het magazine is momenteel bij de drukker. Als het goed is hebben alle leden het blad medio juni in huis.

Het is m.i. weer een prettig leesbaar en interessant blad geworden met veel nieuwtjes, "oud" nieuws en leuke verhalen/wetenswaardigheden.

 

 

 

 

 

 

23 mei 2017

 

De Bergense Jitterbugs tent viert L&H 'Sondayz' in Tapperij De Kroon

 

Na zo'n 10 jaar organiseerde de Jitterbugs tent uit Bergen op Zoom op 21 mei j.l. voor de tweede keer in haar bestaan een geweldig leuk L&H evenement waarvoor ingeschreven kon worden in verschillende tijdzones. Bijvoorbeeld kon men deelnemen aan het filmprogramma vanaf de middag tot in de kleine uurtjes. Maar er kon ook ingeschreven worden voor enkel de middag, eten en naar huis, of daarna nog met de rest mee om - slechts enkele meters verwijderd van het restaurant - gezellig te gaan bowlen. Kortom (bijna) alles was mogelijk! Het werd een gezellig samenzijn vanaf het middaguur met films (o.a. een unieke solofilm van Stan Laurel),de quiz "The Weakest Link" een loterij, heerlijk eten in "De watertuin", lekker bowlen, sing a long etc. etc. waarbij de gehele dag, avond en nacht de verzorging van taartjes, hapjes en drankjes in handen was van de uitbaters van Tapperij "DE KROON" in de Bosstraat nr.11. Een dikke pluim dus voor Jaap en Els!! En niet te vergeten natuurlijk de organisatoren van deze bij son dere dag Hans, Graham en René!

 

 

 

 

20 maart 2017

Laatste kans ....

Vanaf vandaag nog slechts 1 tweepersoonskamer over voor het weekend in Millingen!

 

 

 

 

 

 

 

24 februari 2017

 

Bericht kamers L&H weekend 7-8 oktober in Millingen

Alle éénpersoonkamers en tweepersoonskamers zijn vergeven. Er kan dus niet meer worden ingeschreven!

Voor de personen die een kamer niet willen/kunnen delen heb ik een B&B adresje vlakbij het hotel om de nacht door te brengen, om dan voor de rest gewoon met het programma mee te doen. Ik (wij) ga(an) daar niet in bemiddelen! Neem contact met mij op lindnerpiet@gmail.com en je krijgt het B&B adres/telefoonnummer van mij.

 

DEELNEMERS per 25-08-2017

 

Beukelaar, Agaath

Beukelaar, Jaap

Bolder, Sjaak

Bommer, Piet

Boon, Map

DeConinck, Marc

Geyt van, Johan

Grishaaver, Rolf

Hoogen v.d., Graham

Huyps, Anton

Ilbrink, Rita

Jong de, René

Kiers, Petra

Koppens, Arn

Kruis, Laurens

Lindner, Piet

Lindner, Els

Lindner, Lars

Lips, Ben

Lips, Sacha

Mortier, Ria

Mulder, Anton

Reijnhoudt, Bram

Reijnhoudt, Marleen

Riva, René

Rooseboom, Arend

Rooseboom, Arjen

Stienen, Franz

Terheijden van, Hans

Thiel van, Jan

Vanbiesbrouck, Adriaan

Vanbiesbrouck, Maria

Verheule, Franz

René Dercks

 

 

 

14 februari 2017

Laurel & Hardy weekend Millingen aan de Rijn 7 + 8 oktober 2017

Het is rond, de data en afspraken omtrent de bijeenkomst en viering van het BGTweekend ter ere van Laurel & Hardy zijn gemaakt en hieronder vind u alle info hierover.....

Belangrijk gegeven is dat we ECHT niet meer dan 10 éénpersoonkamers te vergeven hebben en 13 tweepersoonskamers!!!!

Inschrijfformulier graag opsturen naar lindnerpiet@gmail.com  per brief of email.

Er komt ook nog een inschrijfformulier in het eerstvolgende Bohemian Magazine maar dat is pas in juli/ augustus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Reugebrink

Afgelopen zaterdag thuis gekomen van Tuschinski bereikte ons het vreselijke nieuws dat John Reugebrink, lid van de BGT, is overleden. Notabene op zijn verjaardag.

Het trieste nieuws bereikte ons middels schrijven van zijn vrouw Carla op facebook. Wij delen haar verdriet en wensen haar en familie/vrienden heel veel sterkte de komende tijd met het verwerken van dit grote verdriet!

 

 

 

 

23 januari 2017

Oliver Hardy filmfeest in Tuschinski groot succes

Afgelopen zaterdag 21 januari vonden bijna 800 mensen hun weg naar het prachtige 1920-1930 jaren ingerichte Tuschinski theater. Het werd een onvergetelijke middag waarbij "oude tijden" herleefden. Heerlijk was het, gezeten in de stampvolle zaal, de mensen zo te zien en horen genieten (zeker ook de aanwezige kinderen)! Voeg hierbij de prachtige begeleidingsmuziek op het Tuschinski orgel door Donald MacKenzie en de sfeer is compleet. De lachsalvo's volgden elkaar in snel tempo op en het was smullen geblazen van de avonturen en capriolen van het BESTE komische duo ooit, Laurel en Hardy! De organisatie was in handen van de "Perfect Day Tent" uit Amsterdam die hun beste beentje voor hadden gezet wat ook te merken was.... een PERFECT DAY!

 

 

 

 

21 november 2016

Boek + CD "On the Spot" nieuws

Zojuist vernomen dat het eerste target voor het uitgeven van het nieuwe 130 pagina's tellende boek "Spot On" + unieke CD met L&H live performance is gehaald $ 7.500,-.

De uitgave gaat dus door!!! Het volgende target is nu $ 11.500,- voor een versie met toevoeging van een CD met een exclusief nooit eerder gehoord interview. U kunt u dus nog

aanmelden voor deze doelstelling. Alle informatie over het nieuwe boek etc. kunt u hier vinden

https://www.kickstarter.com/projects/2077802584/laurel-and-hardy-spot-on-book-and-cd

 

 

 

 

27 oktober 2016

Verjaardagskalender L&H Te Koop!

Vanaf heden in sterk gelimiteerde oplage te koop Laurel & Hardy verjaardagskalender. De kalender is gedrukt op dik 250 grams M.C. papier op A4 formaat met O-Wire en ophanghaakje en heeft unieke haarscherpe foto's uit eigen archief. Dus ben je die oude verjaardagskalender beu, of wil je een vriend of partner verrassen met Kerst od Sinterklaas dan is hier je kans. Je kan hem natuurlijk ook zelf houden. Voor de prijs hoef je het niet te laten die is net als de kalender uniek te noemen! 7,50,-euro. De oplage is echt klein dus wees er snel bij. Per persoon niet meer dan 2 kalenders. Mail voor je bestelling o.v.v. BGT Verjaardagskalender, je naam en adres naar .. lindnerpiet@gmail.com

 

 

17 oktober 2016

Tweede editie SONDAYZ op komst

Inschrijven voor de tweede editie van de Sondayz in Bergen op Zoom is vanaf nu mogelijk! Het evenement dat gehouden zal gaan worden op 20 en 21 mei 2017 zit net als in 2006

boordevol activiteiten en aan de innerlijke mens is ook uitgebreid gedacht! Voor een "vriendenprijsje" krijgt u onder meer een overnachting, consumptiebonnen voor drankjes, heerlijk eten, beide dagen live muziek, films  en volop entertainment! U kunt onderstaand inschrijfformulier downloaden en opsturen, of voor eventuele info contact opnemen met hoofdorganisator jitterbugstent@gmail.com

 

 

17 oktober 2016

25 jaar viering TTH uit Heerlen

De L&H Them Thar Hills Tent uit Heerlen, Limburg vierde afgelopen zaterdag 15 oktober het feit dat zij 25 jaar bestaan!

 

 

 

10 oktober 2016

L&H weekend in Millingen voor het achtste jaar weer zeer geslaagd

Voor alweer het achtste achtereenvolgende jaar was er afgelopen weekend van alles te beleven in Millingen aan de rijn en Doornenburg. Van rondvliegende pee-wee's in Millingen tot aan losgeslagen ridders in Doornenburg! Het  was heerlijk weer en de aanwezige 40 (38) deelnemers genoten zichtbaar. Hieronder enkele sfeerfoto's , een uigebreidere impressie komt in het eerst volgende "Bohemian Magazine" dat begin december (januari 2017 uitgave) al bij de BGT leden in de bus valt.

 

 

 

 

Foto zoals deze in het komende Bohemian magazine afgedrukt gaat worden.

 

 

 

 

 

06 oktober 2016

Waarschuwing laagvliegende Pee-wee's op 9 oktober 2016 in Millingen aan de Rijn

 

 

16 september 2016

Belangrijke update Millingen

Zie hiervoor links in het menu "Millingen 2016".

 

 

 

29 augustus 2016

GDI houdt tentoonstelling "Laurel en Hardy in Europa"

 

Vanaf 20 augustus j.l. is de tentoonstelling "Laurel en Hardy in Europa" te zien in het Geoffrey Donaldson Instituut in Noord-Scharwoude aan de Dorpsstraat 612. Trotse eigenaar en oprichter van het GDI Egbert Barten verichtte afgelopen zaterdag in het bijzijn van genodigden en andere belangstellenden de opening met een korte uitleg over wat er zoal te zien is in de tentoonstellingsruimtes. De tentoonstelling is mede tot stand gekomen door de inbreng van L&H verzamelobjecten uit de verzamelingen van Sjaak Bolder, Alphons Bakker en Piet Lindner. Het is zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit prachtige instituut gelegen in het pittoreske dorpje Noord-Scharwoude. De tentoonstelling is te zien tot 18 januari 2017 en de toegang is VRIJ ! Voor info betreffende de openingstijden etc.kunt u hier terecht ..... http://donaldsoninstituut.nl/nl/home